| Προηγούμενη σελίδα | Επιστροφή στην αναζήτηση |

THE CURSE EFFECT

Ντοκιμαντέρ | 2023 | ΕΓΧ | 30λ

Σύνδεσμος έργου


Περίληψη

Μια αληθινή ιστορία - Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους

Βουτήξτε βαθιά στην καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο της Ινδονησίας με το «The CURSE EFFECT». Αυτό το καθηλωτικό μίνι ντοκιμαντέρ παραδίδει βίντεο μιας από τις πιο επίφοβες φυλές στη γη, το Suku Dayak, που δεν έχετε ξαναδεί. Μπείτε σε έναν κόσμο του ιδιωτικού τρόπου ζωής της φυλής που είναι γνωστός για τις παραδόσεις βουντού, τις καθημερινές τελετουργίες και το ιστορικό κυνήγι του εχθρού. Αψηφώντας τις πιθανότητες ως ξένος αουτσάιντερ, ο σκηνοθέτης Γκρεγκ Τζέιντεν κέρδισε ως εκ θαύματος την εμπιστοσύνη της φυλής, αποκτώντας πρόσβαση για να τα γυρίσει όπως ποτέ άλλοτε... στη γη της φυλής. Αποκαλύπτοντας το μυστήριο μιας κατάρας του βουντού και τον αγώνα τους ενάντια σε ένα θανατηφόρο, αόρατο κακό.

Το ταξίδι του Τζέιντεν σας βυθίζει στην καθημερινή ύπαρξη, τα τελετουργικά και την ανθεκτικότητα της φυλής μπροστά στη θανατηφόρα λαβή της κατάρας στον Κιάνου Χαριντάνους. Σε αυτό το σπάνιο ταξίδι σε απαγορευμένες χώρες, το «The CURSE EFFECT» αποκαλύπτει τη θλιβερή εμπειρία ενός άνδρα που ζει κάτω από μια απειλητική για τη ζωή κατάρα του βουντού, τις ανατριχιαστικές ιστορίες από τους ντόπιους και τη μαγική πνευματική προγονική σύνδεση της φυλής που τους βοήθησε να επιβιώσουν για αιώνες Ζούγκλα του Βόρνεο.

Ζήστε το "THE CURSE EFFECT", ένα συναρπαστικό μείγμα φόβου, μαγείας και αγώνα ζωής ή θανάτου, καθώς ο Jaden σας οδηγεί σε έναν άγνωστο κόσμο, που παρασύρεται στα όρια του καλού εναντίον του κακού.


Σκηνοθέτης: Gregg Jaden
Έίδος: Ντοκιμαντέρ
Έτος ολοκλήρωσης: 2023
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες

Φωτογραφίες

Τρέιλερ

Συντελεστές

Σκηνοθέτης

Σεναριογράφος

Κινηματογραφία

Μοντάζ

Παραγωγός

Επιστροφή στην αναζήτηση
Προηγούμενη σελίδα