Αρχική 2017-12-28T08:43:30+00:00

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

Είμαστε μια ομάδα που απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη και πολυετή εμπειρία στο χώρο του Ντοκιμαντέρ, που φιλοδοξούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού στη μοναδική αυτή τέχνη αποτύπωσης του παγκόσμιου πολιτισμού των λαών, καθώς και να αναδείξουμε την Ιεράπετρα, τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, η οποία αποτελούσε ανέκαθεν το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των ηπείρων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαγωνισμός 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

Νέοι δημιουργοί (16-25 ετών)

Τα νέα μας

Στο blog μας θα μάθετε τα τελευταία νέα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που λαμβάνει χώρα στην όμορφη Ιεράπετρα.

Δείτε περισσότερα

Τοποθεσίες προβολών

Αίθουσα Προβολών Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» Ιεράπετρας

10/01/2017

Στην Αίθουσα Προβολών Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθούν προβολές ντοκιμαντέρ, καθώς και σεμινάρια διεθνών σκηνοθετών κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας από 6 έως 10 ...

Πλατεία Τζαμί Ιεράπετρας

10/01/2017

Στην γνωστή «Πλατεία Τζαμί» της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθούν προβολές  του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας από 6 έως 10 Αυγούστου 2016. Το Τζαμί της Ιεράπετρας Το Τζαμί της Ιεράπετρας βρίσκεται μέσα στο φρούριο της ...

Τύπος

Η σκυτάλη της αντάμωσης στην Ελλάδα με τον «Μύθο και Πολιτισμό» περνά στους Μεσσήνιους όλου του κόσμου. Στην Πανσέληνο της 29ης Αυγούστου 2015, στην Αρχαία Μεσσήνη.
Μύθος & Πολιτισμός, NEWSBOMB
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολυπληθούς κοινού ολοκληρώθηκε στις 19 Αυγούστου 2014 το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας, που διοργανώθηκε στη ‘’Νύμφη’’ του Λιβυκού πελάγους την Ιεράπετρα που αποτελεί πλέον σταυροδρόμι πολιτισμών.