Στην Ανατολική Ασία, όλοι γνωρίζουν και δεν γνωρίζουν για τον πόλεμο της Συρίας και την ευρωπαϊκή κρίση με τους πρόσφυγες. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν συμβαίνει σε όλους, ενώ είναι εξοικειωμένο με το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν πάντα να λαμβάνουν ορισμένες σχετικές πληροφορίες από κάθε είδους ειδήσεις.

Στην Ανατολική Ασία, όλοι γνωρίζουν και δεν γνωρίζουν για τον πόλεμο της Συρίας και την ευρωπαϊκή κρίση με τους πρόσφυγες. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν συμβαίνει σε όλους, ενώ είναι εξοικειωμένο με το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν πάντα να λαμβάνουν ορισμένες σχετικές πληροφορίες από κάθε είδους ειδήσεις.

 jianan 1Ο σκηνοθέτης Jianan FAN και ο φωτογράφος Zhilei ZHANG της Γέφυρας στον Παράδεισο
είναι με Συριανούς πρόσφυγες στην Τουρκία

 

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στη λήψη και παραγωγή της ταινίας και, ενόψει των δυσκολιών, δύο κινέζοι μεμονωμένοι επενδυτές στέκονται σταθερά πίσω από το σκηνοθέτη. Έδωσε μεγάλη βοήθεια στον σκηνοθέτη, τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Πρόκειται για δύο μεγάλες κινέζες γυναίκες, η μία ονομάζεται Yiling WU, και η άλλη ονομάζεται Guoping ZHANG.

Η Yiling αποφοίτησε στο Πανεπιστήμιο Zhejiang, το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κόσμο και στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ. Ενώ η Yiling WU επιμένει στην καλλιτεχνική αναζήτηση ταινιών και τηλεοπτικών έργων, είναι επίσης ευαίσθητη στο εμπόριο. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει και έχει συμμετάσχει στην παραγωγή πολλών δημοφιλών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων όπως Transformers 5, κατασκόπων, Carving, Shanhai Battlefield, The Sword κλπ. Απολαμβάνει τη φήμη του "επενδυτή αγγέλου" στον κινεζικό πολιτιστικό κύκλο.

jianan 2Yiling WU, επενδυτής της Γέφυρας στον Παράδεισο

 

Ο GuopingZHANG ήταν ένας εμπειρογνώμονας στην παγκόσμια πρακτική κατανομής περιουσιακών στοιχείων προτού επικοινωνήσει με τον πολιτιστικό κλάδο και προηγουμένως ήταν ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Οικονομικού Σχεδιασμού στην ιδιωτική τράπεζα της Citibank. Έχει καλλιεργήσει πολλές κορυφαίες πωλήσεις για πολλά συναπτά έτη και κέρδισε το βραβείο "The Best Coach" στην Ασία-Ειρηνικό. Έθεσε επίσης ένα νέο ρεκόρ για τη
βιομηχανία οικογενειακής εμπιστοσύνης με τη διάσημη τετράτροπη βόμβα του Yixin. Το Guoping ZHANG όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στον κινεζικό πολιτισμό, αλλά και κάνει τη διαφορά στον τομέα της δημόσιας πρόνοιας. Έλαβε συμμετοχή στην λίστα των κινεζικών συγγραφέων το 2018, ίδρυσε το Langsheng Cultural Media με την Yiling WU και ξεκίνησε το Ταμείο Προνοίας του Αυτιστισμού στη Σαγκάη, το οικονομικό κέντρο της Κίνας.

jianan 3
Guoping ZHANG, επενδυτής της Γέφυρας στον Παράδεισο

 

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους κατέβαλαν προσπάθειες για τη Γέφυρα στον Παράδεισο, ειδικά τον παραγωγό Ben NIU. Είναι με τις προσπάθειες όλων ότι η Γέφυρα στον Παράδεισο έχει επιτύχει τη σημερινή επιτυχία.

jianan 4
Ben NIU, παραγωγός της Γέφυρας στον Παράδεισο

 

Το Μάρτιο του 2018, ο σκηνοθέτης πήρε ένα βαθμό MFA για αυτή την ταινία στο Πανεπιστήμιο Chung-Ang της Νότιας Κορέας.


jianan 5
Χάρτης για τη διαδρομή γυρίσματος της Γέφυρας στον Παράδεισο