| Προηγούμενη σελίδα | Επιστροφή στην αναζήτηση |

12th Hour

Ντοκιμαντέρ | 2022 | ΕΓΧ | 52λ

Σύνδεσμος έργου


Περίληψη

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας αυτή τη στιγμή ζει με ελπιδοφόρες αυταπάτες για την κλιματική αλλαγή. Αυτές οι αυταπάτες, πολλές από τις οποίες ενσωματώνονται στην εξέλιξη, εμποδίζουν την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε με νόημα το πρόβλημα.
Ο εγκέφαλός μας εξελίχθηκε για να λύσει βραχυπρόθεσμες προκλήσεις για την επιβίωσή μας. Η κλιματική αλλαγή είναι μια μακροπρόθεσμη πρόκληση για την επιβίωσή μας. Μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ αυτών των τρόπων σκέψης;
Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός Ντέιβιντ Μορς αφηγείται τη βάναυσα ειλικρινή 12η ώρα με γνώσεις από διακεκριμένους εξελικτικούς βιολόγους, επιστήμονες του κλίματος, γνωστικούς ερευνητές και ψυχολόγους.
Οραματιστές στοχαστές όπως ο Peter Russell, Ο Δρ. Πωλ Πιφ, ο Δρ. Κάρι Νόργκααρντ και δεκάδες από τα πιο λαμπρά μυαλά στον ακαδημαϊκό χώρο ρίχνουν μια ακλόνητη ματιά στην ανθρωπότητα: το παρελθόν μας, τις ικανότητές μας, τις αδυναμίες μας και ποιος μπορεί να είναι ο τελικός προορισμός της ανθρωπότητας.
Εάν έχουμε οποιαδήποτε ελπίδα να επιβιώσουμε από τις αλλαγές που έχουμε κλειδώσει στο κλίμα μας, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τους περιορισμούς μας. Η 12η ώρα εκθέτει τις προκαταλήψεις μας για να τις ξεπεράσουμε.


Σκηνοθέτης: Susan Kucera
Έίδος: Ντοκιμαντέρ
Έτος ολοκλήρωσης: 2022
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες

Φωτογραφίες

Τρέιλερ

Συντελεστές

Σκηνοθέτης

Συμμετοχή

Επιστροφή στην αναζήτηση
Προηγούμενη σελίδα