| Προηγούμενη σελίδα | Επιστροφή στην αναζήτηση |

Charaiveti

Ντοκιμαντέρ | 2021 | ΕΓΧ | 1ω 12λ


Περίληψη

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Chandan Biswas, κάτοικος Barasat της Δυτικής Βεγγάλης, ξεκίνησε με το ποδήλατό του για ένα επίπονο ταξίδι 153 ημερών, διανύοντας 6249 χιλιόμετρα, διασχίζοντας 4 διαφορετικές χώρες για να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που ολοκλήρωσε την αποστολή Trans-Imalayan με ποδήλατο .

Οπλισμένος με μια κάμερα σταθερού φακού go pro, ο Chandan τράβηξε αυτό το απίστευτο και θεαματικό ταξίδι του και επέστρεψε με πλάνα πάνω από 52 ώρες. Ο Charaiveti γεννήθηκε από αυτό ακριβώς το υλικό.

Το Charaiveti είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο από άποψη για την επιθυμία του Chandan να δημιουργήσει ένα νέο δίσκο. Για έναν άνθρωπο που κατά τα άλλα φοβάται τους λύκους, φοβάται τους καταρράκτες, επιφυλακτικός στις κατολισθήσεις, αναζητά τσάι σε κάθε γωνιά - το Χαραϊβέτι δεν είναι μια ταινία για έναν σούπερ ήρωα τυχοδιώκτη. Το Charaiveti είναι ένα ταξίδι προς τα μέσα ενός ανθρώπου που ανακαλύπτει και κατακτά τους φόβους του και ζει για να πει την ιστορία.>br?>br?Η ταινία είναι επίσης ένα ταξίδι στο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι τα ταξίδια ενός τυχοδιώκτη δεν είναι οι δίσκοι. Είναι πολύ περισσότερα και παραπέρα. Είναι για τα χαμένα τραγούδια από την παιδική ηλικία, για τους παλιούς φίλους που λείπουν, για το να φτιάχνεις νέους, αυτό το αίσθημα νοσταλγίας και την επιθυμία να γυρίσεις σπίτι για να πάρω το ψάρι της μαμάς.

Charaiveti. Για τον ακλόνητο ταξιδιώτη σε όλους μας…


Σκηνοθέτης: Bauddhayan Mukherji
Έίδος: Ντοκιμαντέρ
Έτος ολοκλήρωσης: 2021
Χώρα προέλευσης: Ινδία

Φωτογραφίες

Συντελεστές

Σεναριογράφος

Διαβάθμιση χρώματος

Επεξεργασία ήχου

Μετα-παραγωγή

Μοντέρ

Μουσική Επιμέλεια

Παραγωγός

Επιστροφή στην αναζήτηση
Προηγούμενη σελίδα