Κριτική Επιτροπή 2017 2017-06-06T20:17:58+00:00
Αντώνης Κόκκινος

Ορέστης Ανδρεαδάκης

Το 4ο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας Awards θα έχει φέτος την μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει τον Ορέστη Ανδρεαδάκη ως πρόεδρο της Φετινής μας κριτικής επιτροπής. Ο Ορέστης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι.

Σχετικό άρθρο

Αντώνης Κόκκινος

Αντώνης Κόκκινος

Πτυχιούχος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του τμήματος Σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου.

Γιάννης Σολδάτος

Γιάννης Σολδάτος

Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και εκδότης Γιάννης Σολδάτος γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1952. Είναι ιδρυτής και διευθυντής του εκδοτικού οίκου «Αιγόκερως» που έχει στο ενεργητικό του την κυκλοφορία περισσότερων από 200 κινηματογραφικών βιβλίων και περισσότερων από 400 λογοτεχνικών. Ως συγγραφέας, έγραψε τα βιβλία: «Στον αστερισμό του Κριού», «Τρομαχτικές ιστορίες», «Πολεμικές ιστορίες», «Το αίνιγμα», «Εύα, η αγαπημένη των βρικολάκων», «Η πλάνη», «Υποβρύχιος έρωτας».

Ανδρέας Τύρος

Μένος Δελιοτζάκης

Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και Σκηνοθεσίας της Σχολής Σταυράκου.

Από το 1990 εργάζεται στον χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Σήμερα, είναι προϊστάμενος του Τμήματος Ελληνικού Προγράμματος της ΕΡΤ. Μέλος της Επιτροπής Κινηματογράφου και πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Συμπαραγωγών.

Δημήτρης Καλαντίδης

Χριστόφορος Χαραλαμπάκης

Καθηγητής της Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Φιλολογίας, Τομέας Γλωσσολογίας.