Κριτική Επιτροπή 2014 2017-01-22T12:37:27+00:00
Αντώνης Κόκκινος

Αντώνης Κόκκινος

Πτυχιούχος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του τμήματος Σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου.

Ανδρέας Τύρος

Ruard Wallis de Vries

Ο Ruard Wallis de Vries (1967), είναι διοργανωτής διεθνών κινηματογραφικών φεστιβάλ. Είναι μέλος της Ευρωπαικής Επιτροπής. Έχει διοργανώσει κινηματογραφικά φεστιβάλ και στην Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα ζει στη Λέρο, όπου έχει και σπίτι. Έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ σε διάφορες χώρες του Κόσμου, ένα από τα τελευταία του ντοκιμαντέρ έχει γυριστεί στην Ινδονησία.

Γιάννης Σολδάτος

Γιάννης Σολδάτος

Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και εκδότης Γιάννης Σολδάτος γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1952. Είναι ιδρυτής και διευθυντής του εκδοτικού οίκου «Αιγόκερως» που έχει στο ενεργητικό του την κυκλοφορία περισσότερων από 200 κινηματογραφικών βιβλίων και περισσότερων από 400 λογοτεχνικών. Ως συγγραφέας, έγραψε τα βιβλία: «Στον αστερισμό του Κριού», «Τρομαχτικές ιστορίες», «Πολεμικές ιστορίες», «Το αίνιγμα», «Εύα, η αγαπημένη των βρικολάκων», «Η πλάνη», «Υποβρύχιος έρωτας».

Δημήτρης Καλαντίδης

Άρης Καλογερόπουλος

Ο Άρης Καλογερόπουλος ένας Έλληνας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος από τη Γερμανία όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να γίνει ο πιο viral φωτογράφος της Ελλάδας με δύο ευφάνταστα πρότζεκτ.

Ε. Ραυτόπουλος

Ήταν για χρόνια δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1 και εξωτερικός συνεργάτης σε πολλά ελληνικά κανάλια καθώς και εκδότης περιοδικών.